Ειδήσεις

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε και έκλεισε η Πειραιώς λόγω της καταιγίδας

 

Διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Πειραιώς σε δύο σημεία: Από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα

Σωρεία προβλημάτων έχουν προκαλέσει τα έντονα φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν σε μεγαλο βαθμό την Αττική. Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, έχουν καταγραφεί πλημμύρες σε περιοχές του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τις τελευταίες ώρες, η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από Αχαρνές, Περιστέρι, Πετρούπολη και Καματερό.

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να επικρατήσει σημαντική αστάθεια με τις βροχές να εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές μέχρι την Πέμπτη.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά Άρθρα

Τέλος οι πενταψήφιοι αριθμοί για τον ΕΟΠΥΥ -Επιστροφή στο 184

Evripos 90FM

Τέλος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού

Evripos 90FM

Επιβάτης πριν το ατύχημα: Για πόσο κορόιδα μας έχετε;

Evripos 90FM