
Αν πιστεύατε πως το πιο ευτυχισμένο τραγούδι των Χριστουγέννων είναι το ¨All I Want for christmas is you¨, της Mariah Carey, τότε κάνετε λάθος.
Μουσικοί και επιστήμονες, σύμφωνα με τον Independent, συγκεντρώθηκαν για να βρουν το masterpiece που είναι το πιο ευτυχισμένο τραγούδι Χριστουγέννων όλων των εποχών.
Ο μουσικολόγος Joe Bennett μελέτησε 200 τραγούδια, αυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Ανακάλυψε ότι το μοναδικό τραγούδι του οποίου η μουσική μας θυμίζει Χριστούγεννα και η μελωδία του μας φέρνει χαρά είναι το κομμάτι του Michael Bublé. Το κομμάτι ονομάζεται ‘Love’s Not Just For Christmas‘ και η λέξη «Χριστούγεννα» επαναλαμβάνεται 21 φορές.
Εδώ το τραγούδι του Bublé ερμηνεύει σε εμπορικό κέντρο η χορωδία London Community Choir.
Ο στιχουργός του κομματιού Steve Anderson δήλωσε:
«Τόσα χρόνια ήμουν τυχερός που έγραψα δίσκους για τα Χριστούγεννα και άλμπουμ για πολλούς καλλιτέχνες. Ευτυχώς κερδίσαμε το στοίχημα ώστε ο κόσμος να αγαπάει όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά κι όλα όσα έρχονται»
