Εύριπος 90FM

Γιάννης Αγγελάκας: Σάλος με ανάρτησή του για τα Τέμπη – «Θα ανέβαινα στο τρένο αν ήξερα ότι έδιναν αποζημιώσεις»

 Σάλο έχει προκαλέσει μια αντιφατική ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν ήξερε ότι η κυβέρνηση θα έδινε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες, τότε θα έμπαινε κι εκείνος στο τρένο.

Ο Γιάννης Αγγελάκας θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του αντιφατικό (όπως αποδείχτηκε) τρόπο, τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ειρωνική και πικρή ανάρτηση στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα των αποζημιώσεων και την τραγωδία στα Τέμπη με τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων.

Μάλλον όμως, απέτυχε, διότι ο… κυνισμός της ανάρτησής του προκάλεσε σάλο και αρνητικά σχόλια περί ασέβειας στα θύματα της τραγωδίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Γιώργος Σαμπάνης & Πανος Κατσιμίχας «Αυτό Που Αγαπάς»

Evripos 90FM

Χολίδης σε Σεφερλή: «Μπράβο Αδερφέ…»

Evripos 90FM

Λένα Ζευγαρά: Σάλος με τα 26.000 ευρώ για να τραγουδήσει στο καρναβάλι Ξάνθης

Evripos 90FM