Εύριπος 90FM

Πόσα ξόδεψε η Mariah Carey για το ξενοδοχείο των σκύλων της;

Πόσα ξόδεψε η Mariah Carey για το ξενοδοχείο των σκύλων της;

 

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς διάσημους να ξοδεύουν απίστευτα ποσά για τα πιο πρωτότυπα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι η Mariah Carey ανεβαίνει αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα με την τελευταία της ενέργεια.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλάκια της, τα οποία αντιμετωπίζει σαν μέλη της οικογένειάς της, θα ξοδέψει ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 λίρες προκειμένου αυτά να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο σκύλων The Paw Seasons, στο Bristol της Αγγλίας.

Εκεί, τα σκυλιά της Jill E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lamb Chops, JJ, Squeak E Beans και Mutley P Gore Jackson The Third (!) θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους, θα χτενίζονται, θα πηγαίνουν εκδρομές, θα κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβατάκια και θα έχουν σεφ ο οποίος θα επιλέγει ξεχωριστό γεύμα για κάθε σκυλί.

Τι άλλο θα ακούσουμε

Σχετικά Άρθρα

Θα εμφανιστεί γυμνή σε ταινία η Μπιγιονσέ;

Evripos 90FM

Συνελήφθη η «Super Κική» – «Μετά από τόσα χρόνια θα ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια»

Evripos 90FM

Αντώνης Βαρδής: Έκκληση για αίμα από την κόρη του

Evripos 90FM