
Η δημοσιογραφός Μαρία Καράπα στην εκπομπή του Γ. Αυτιά “Καλημέρα” στον ΣΚΑΙ την Κυριακή 30/10
Συνεχίζεται η ενίσχυση της κυβερνησης προς τους πληγεντες στην Β. Εύβοια.
Η τελευταια παρέμβαση έγινε πριν λιγες μερες όποτε και ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Χρ. Τριαντοπούλο, η οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων ρητινεργατών ύψους 2,3 εκατ. ευρώ,
Ένα ποσό που ερχεται να προστεθεί στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση 3,7 εκατ. ευρώ και της τακτικής ενίσχυσης για το έτος 2020 ύψους 2,3 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκαν το προηγούμενο έτος.
Οι πληρωμές των δικαιούχων, κατόπιν υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών, προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
Επίσης προωθούνται δύο νομοθετικές ρυθμίσεις για την ασφάλιση των ρητινοκαλλιεργητών που διευκολύνουν οσους θα καταθέσουν αίτηση για σύνταξη μέχρι τέλος του 2022
Η δημοσιογράφος Μαρία Καράπα αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της Εύβοιας γενικότερα, μέσω της ανασυγκρότησης με επικεφαλής τον Σταύρο Μπένο.
