ΕιδήσειςΚοινωνία

Ο ΕΟΣ Χαλκίδας ετοιμάζεται για την 9η Προσκυνηματική Διαδρομή!

Με εντατικές εργασίες ολοκληρώθηκαν την  Κυριακή, 12 Μαΐου, οι προετοιμασίες για την 9η Προσκυνηματική Διαδρομή από τον Άγιο προς το Προκόπι. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, διοργανωτής της πεζοπορίας, φροντίζει με συνέπεια και αφοσίωση την ομαλή διεξαγωγή της, χαράσσοντας και διατηρώντας την γραφική διαδρομή.

Φέτος, οι προσπάθειες εστιάστηκαν στην ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης των πεζοπόρων. Τοποθετήθηκαν περισσότερες από 30 νέες ταμπέλες ύψους 2.2 μέτρων σε όλα τα σημεία διασταύρωσης, αντικαθιστώντας τις παλαιότερες. Παράλληλα, έγινε εκ νέου καθαρισμός των μονοπατιών, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διέλευση των οδοιπόρων.

Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των εργασιών είχε η ακούραστη εργασία μίας αρκετά μεγάλης ομάδας εθελοντών του συλλόγου. Η αφοσίωσή τους στο κοινό καλό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης, διασφαλίζοντας κάθε χρόνο την άψογη διεξαγωγή της πεζοπορίας.

Με όλα έτοιμα πλέον, ο ΕΟΣ Χαλκίδας προσκαλεί τους λάτρεις της πεζοπορίας και της θρησκευτικής παράδοσης να συμμετάσχουν στην 9η Προσκυνηματική Διαδρομή την ερχόμενη Κυριακή. Η διαδρομή, μήκους 18 χιλιομέτρων, διασχίζει ένα πανέμορφο πευκοδάσος, οδηγώντας τους προσκυνητές στον Ιερό Ναό του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου.

Μην παραλείψετε την ευκαιρία να συνδυάσετε την πεζοπορία με την πνευματική περισυλλογή σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς!

Σχετικά Άρθρα

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων – Δείτε ποιος δρόμος έχει κλείσει λόγω υπερχείλησης!

Evripos 90FM

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για φθηνά στεγαστικά δάνεια – Ποιοί το δικαιούνται

Evripos 90FM

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γαλάνης για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

Evripos 90FM