Ειδήσεις

“Ο Τσίπρας έτοιμος να δεχθεί τους όρους των δανειστών” σύμφωνα με τον Πίτερ Σπίγκελ

Σκεπτικός και βαρύθυμος σήμερα ο Τσίπρας -Τι σχολιάζει ο Πήτερ Σπήγκελ

Ο αρθρογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, με tweet του, τονίζει ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να δεχθεί τους όρους των δανειστών με μικρές αλλαγές.

 

Όπως αναφέρει ο Σπίγκελ, σύμφωνα με επιστολή δύο σελίδων που έστειλε αργά το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, την οποία έχει στα χέρια του ο αρθρογράφος των FT, προς τους επικεφαλής των θεσμών, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Κριστίν Λαγκάρντ και Μάριο Ντράγκι, ο πρωθυπουργός, τονίζει ότι η Αθήνα θα δεχθεί όλες τις μεταρρυθμίσεις που προτέινουν οι δανειστές, με την εξαίρεση του 30% στα νησιά και αλλαγή των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 από τον Οκτώβριο.

 

Σχετικά Άρθρα

Καιρός: Τα κρύα… επιστρέφουν – Έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι την Πέμπτη

Evripos 90FM

Κακλαμανάκης:«Επιβεβαιώνει την καταγγελία της Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποιήση αφορά κορίτσι 12 ετών πριν από εννέα χρόνια

Evripos 90FM

ΝΔ: Η ΕΣΗΕΑ αρνείται να καταδικάσει τον Αρβανίτη

Evripos 90FM