Πολιτική

Εκτος ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης, με απόφαση του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά το βράδυ της Κυριακής.

Αιτία της αποπομπής του Νίκου Σταυρογιάννη από την ΚΟ της ΝΔ ήταν η πρόθεσή του να καταψηφίσει τα επερχόμενα μέτρα. Με συνέντευξή του στη «Realnews» της Κυριακής ο βουλευτής Φθιώτιδας όχι μόνο είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, αλλά τα είχε χαρακτηρίσιε «άδικα» και «αναποτελεσματικά».

Ο βουλευτής Φθιώτιδας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας».

Η απομόνωση του Ν. Σταυρογιάννη θεωρείται ότι είναι και ένα μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά προς πιθανούς άλλους «αντάρτες» καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της κατάθεσης και ψήφισης στη Βουλή των μέτρων.

Με έγγραφό του άλλωστε, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Ιωάννη Τραγάκη, ο Αντώνης Σαμαράς παρέπεμψε τον Νίκο Σταυρογιάννη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τη διαγραφή Ν. Σταυρογιάννη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί 128 βουλευτές.

tanea.gr

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές 2023 – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων -Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων: Τελικά αποτελέσματα και στα 33 εκλογικά τμήματα

Evripos 90FM

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη στη Λάρισα

Evripos 90FM

Τέλος στη γραφειοκρατία του ΦΠΑ βάζει το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ

Evripos 90FM