Πολιτική

Μόνιμη παρουσία θα έχει η τρόικα στην Αθήνα

Μόνιμη παρουσία «για πολλά χρόνια» θα έχει η τρόικα στην Αθήνα, όπως δηλώνει ο επικεφαλής του Eurogroup Working Group, Τόμας Βάιζερ, εκτιμώντας παράλληλα ότι η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει από το 2013.

Η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων Οκονομικών και προτεοιμάζει τις συνόδους των υπουργών της Ευρωζώνης.

«Μία μόνιμη παρουσία της τρόικας επί τόπου για να παρακολουθεί τις μεταρρυθμίσεις θα υπάρχει με βεβαιότητα για αρκετά χρόνια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο αυστριακό περιοδικό Format.

Ο κ. Βάιζερ εξέφρασε ακόμα την άποψη ότι η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να αναπτύσσεται «με αργό ρυθμό» το 2013.

Υπενθυμίζεται ότι η Κομισιόν προβλέπει ότι εφέτος η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 4,4%

tanea.gr

Σχετικά Άρθρα

Προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για την κατασκευή νέων αλιευτικών καταφυγίων σε Αγία Άννα και Μαρμάρι

Evripos 90FM

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη στη Λάρισα

Evripos 90FM

Τη Δευτέρα (2/10) η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Άννας Παππά

Evripos 90FM