Πολιτική

Αικατερίνη Τακέλα: ”Το νησί των ονείρων από όνειρο έχει γίνει εφιάλτης”

 

Για 2η φορά υποψήφια με τον Νίκο Γουρνή είναι υποψήφια Αικατερίνη Τακέλα στη Δημοτική κοινότητα Ερέτριας.

”Τον Νίκο Γουρνή τον εμπιστεύομαι, είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει μόνο λόγια. Πιστεύω ότι όπως ο πατέρας του έφτιαξε τον Δήμο Ερέτριας έτσι και εκείνος θα είναι άξιος συνεχιστής του και θα ξεπεράσει τον πατέρα του σε έργο.

Ένας Δήμος για να φαίνεται καθαρός θα πρέπει και να είναι…δυστυχώς όμως ο Δήμος μας ούτε φαίνετε ούτε είναι. 

Το νησί των ονείρων είναι παραμελημένο, ερημωμένο και θα μπορούσε να είναι όπως λέει και η ονομασία του νησί των ονείρων και να σφύζει από τουρίστες όπως ήταν κάποτε… τώρα δυστυχώς το όνειρο έγινε εφιάλτης.

Έχουμε το αρχαίο θέατρο πόσοι ξέρουν ότι ότι είναι το 2ο σε ακουστικότητα…πρέπει να αξιοποιηθεί.

Η πολυπόθητη Μαρίνα που τόσα χρόνια ακούμε δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τα μαγαζιά μας με τον τουρισμό? Αυτά και άλλα πολλά είναι που μπορούμε να προσφέρουμε στους κατοίκους της Ερέτριας και στους τουρίστες της αλλά θέλει δουλειά και μεράκι κάτι που έχουμε χρόνια να δούμε.

Σε ότι έχει σχέση με τους συνανθρώπους μας που είναι ΑΜΕΑ καλό θα ήταν να μην τους ξεχνάμε και να προσπαθούμε να διευκολύνουμε την ζωή τους όχι να τους την κάνουμε ποιο δύσκολη, Αυτό είναι κάτι που έχει πολλούς αποδέκτες τον Δήμο που πρέπει να έχει π.χ. ειδικές θέσεις για αναπηρικά καροτσάκια αλλά και όλους εκείνους που δεν δίνουν βάση και παρκάρουν σε μπάρα αναπήρων η χώρο στάθμευσης αναπήρων. Ο σεβασμό είναι απαραίτητος.

 

Σχετικά Άρθρα

.Σύμφωνα με δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα «Παρών» από Μπόλαρη, απέχει ο Κεγκέρογλου

Evripos 90FM

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τη συμβολαιακή γεωργία για μείωση του φόρου εισοδήματος των αγροτών κατά 50%

Evripos 90FM

Νομοθετική πρωτοβουλία για την κινητικότητα φοιτητών από το υπ. Παιδείας

Evripos 90FM