Πολιτική

Ακόμα τρείς νέες υποψηφιότητες της δημοτικής κίνησης “Άμεσα” του Γιώργου Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

 

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

• Καρατζίκης Γιώργος

Ο Γιώργος Καρατζίκης είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων και εργάζεται ως υπεύθυνος Παραγωγής στον ιδιωτικό τομέα (HQF Μιμίκος). Είναι Γραμματέας του ΔΣ του Α.Ο. Κύζικος Νέας Αρτάκης και ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο των υποδομών και Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Έχει δύο παιδιά ηλικίας 12 και 28 ετών αντίστοιχα. Πιστεύει ότι δεν αρκεί μόνο η κριτική αλλά χρειάζεται η ενεργός ενασχόληση με τα κοινά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη από τον Γιώργο Σπύρου, γι’αυτό και με τιμή αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση, να βοηθήσει το έργο του, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Άμεσα.

 

• Δούδαλη – Τσάλλα Κατερίνα


Η Κατερίνα Δούδαλη – Τσάλλα γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1974, όπου και κατοικεί έως σήμερα .Είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσάλλα ιδιωτικό υπάλληλο. Είναι Απόφοιτος Γενικού Λυκείου με πτυχίο πληροφορικής. Εργαζόταν σε δικηγορικά γραφεία, έχοντας την ευθύνη της γραμματειακήςυποστήριξης. Η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της τοπικής δημοτικής αρχής του τόπου μας και να υπηρετήσει τους συνδημότες της,οφείλεται στην πίστη της ότι η Χαλκίδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μπορεί να το έχει.

 

• Καρβελάς Θανάσης


Ο Θανάσης Καρβελάς είναι οικοδόμος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στα Φύλλα τα τελευταία 4 χρόνια. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Θέλει να προσφέρει στο χωριό του με τη δημιουργία έργων,όπως παιδική χαρά και αναβάθμιση των πλατειών για όλους. Γι’ αυτό και επέλεξε να συμμετέχει πάλι στις εκλογές. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Φύλλων.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Αποστολίδης για τις δηλώσεις Κασελάκη σχετικά με την Κύπρο

Evripos 90FM

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ: Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας – Οι υποψήφιοι

Evripos 90FM

Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα

Evripos 90FM