Πολιτική

Αναφορά στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Ν. Ανδρουλάκης για τα Τέμπη

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, το πρωί προκειμένου να καταθέσει αναφορά για την τραγωδία των Τεμπών.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: «Το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών, την ώρα που οι διασώστες έψαχναν νεκρούς, αγνοούμενους, την ώρα που όλη η ελληνική κοινωνία θρηνούσε γι’ αυτό που είχε συμβεί, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να πάρουν τις επίμαχες συνομιλίες, να τις χαλκέψουν και να διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα με στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Εμείς κάναμε το χρέος μας απέναντι στον ελληνικό λαό, καταθέσαμε για αυτή τη νέα αποκάλυψη πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή και σήμερα ήρθαμε και καταθέσαμε αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να υπάρχει διερεύνηση της υπόθεσης. Τώρα έχει χρέος η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

«Όμως μας ρωτούν γιατί καταθέσαμε τώρα την πρόταση δυσπιστίας. Γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είναι πια ούτε μισοάδειο, ούτε μισογεμάτο. Τη μια διόρισαν παράνομα τον επίμαχο σταθμάρχη, την άλλη η ευρωπαϊκή εισαγγελία τους κατηγορεί για διαφθορά. Και ενώ έχουν κάνει όλα αυτά μαθαίνουμε ότι εκείνο το βράδυ είχαν προτεραιότητα να χαλκεύσουν τους διαλόγους για να δημιουργήσουν την αίσθηση του ανθρώπινου λάθους και μόνο. Όλα αυτά δείχνουν ότι η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη λειτουργεί με το τρίπτυχο: Διαφορά, συγκάλυψη και ατιμωρησία. Πρέπει αυτός ο φαύλος κύκλος να σπάσει».

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε προαναγγείλει από την Παρασκευή ότι θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο, στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας. Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, θα πήγαινε στον Άρειο Πάγο «γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά!!!

Evripos 90FM

Επιλύεται οριστικά με ενέργειες του Σ.Κεδίκογλου το πρόβλημα αδειοδότησης των υφιστάμενων πτηνοτροφικών μονάδων

Evripos 90FM

Συνεδρίαση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Τετάρτη

Evripos 90FM