Πολιτική

Αναστασία Σταματέα: Στα εγκαίνια του Λαογραφικό Μουσείο Αμαρύνθου

H Αναστασία Σταματέα παραβρέθηκε  στα εγκαίνια του Λαογραφικό Μουσείο Αμαρύνθου και όπως ανέφερε και η ίδια ήταν μία γεμάτη δημιουργικότητα και θετική ενέργεια εμπειρία που έζησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η  Αναστασία Σταματέα“Η αξεπέραστη δύναμη των γυναικών”!!!

Κάπως έτσι, φίλες και φίλοι θα μπορούσα να τιτλοφορήσω τη μοναδική, γεμάτη δημιουργικότητα και θετική ενέργεια εμπειρία που έζησα σήμερα το απόγευμα στην Αμάρυνθο!!

Ο λόγος για τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Αμαρύνθου!!! Η δραστήρια πρόεδρος και το Δ.Σ.  του συλλόγου γυναικών Αμαρύνθου και περιχώρων έδωσαν σε πολλές Ευβοιώτισσες το στίγμα της γυναίκας- πολίτη, της γυναίκας- δημιουργού, της γυναίκας-γεμάτη προσφορά! 

Γυναίκες της Αμαρύνθου και των περιχώρων, σας ευχαριστούμε θερμά!!!!

Σχετικά Άρθρα

Απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες με ετήσια εισοδήματα έως 25.000 ευρώ

Evripos 90FM

Βαγενά: Ορκίστηκε για να καταψηφίσει

Evripos 90FM

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας συμβάλλει στον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Evripos 90FM