Πολιτική

Μπελιάς Παναγιώτης: Πιστεύω ακράδαντα στο δόγμα της ενιαίας δυνατής Αυλίδας.

Δεν τον πτοούν τα δύσκολα τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Αυλίδας Παναγιώτη Μπελιά με τον Συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου.

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο κοινοτικός σύμβουλος Φάρου και πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου Αυλίδας. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και τον αγώνα που χρειάζεται ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Ο Παναγιώτης Μπελιάς το 2019 εκλέχθηκε ως κοινοτικός σύμβουλος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

Αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Γιώργο Σπύρου, διότι πιστεύει σε εκείνον καθώς είναι ένας  άνθρωπος με λόγο αλλά έχουν και κοινό όραμα για την Αυλίδα και γενικότερα για τον Δήμο Χαλκιδέων.

“Η Αυλίδα είναι μία απαξιωμένη και παρατημένη θα έλεγα περιοχή που της λείπουν οι υποδομές, η τουριστική ανάπτυξη και επισκεψιμότητα, καθώς και η ασφάλεια που πρέπει να νιώθουν οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες.”

“Σε ότι αφορά το παραλιακό μέτωπο μιας περιοχής απίστευτου κάλους, όπου οι μελέτες έχουν μείνει στα ντουλάπια εδώ και χρόνια, πρέπει να πάρει την αξία που της αναλογεί η περιοχή.”

“Πιστεύω ακράδαντα στο δόγμα της ενιαίας δυνατής Αυλίδας. Ίση κατανομή πόρων και έργων, σε όλες τις Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση εντοπιότητας.”

“Με σκληρή δουλειά, ανοιχτά αυτιά, ωριμότητα και μεθοδικότητα, όλα γίνονται, αρκεί να έχεις όρεξη να δουλέψεις για το καλό του τόπου σου. Άλλωστε είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να κάθετε σπίτι του και να είναι σε αδράνεια.”

 

Σχετικά Άρθρα

Στην Β. Εύβοια το κυβερνητικό κλιμάκιο – Με ποιους συναντήθηκαν – Όλο το πρόγραμμα

Evripos 90FM

Β. Εύβοια: Εως 18.000 ευρώ οριζόντια ενίσχυση των επιχειρήσεων!

Evripos 90FM

Χρ. Τριαντόπουλος: Νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους δύο Δήμους της Β. Εύβοιας ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση από τις πλημμύρες

Evripos 90FM