Πολιτική

Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας: Το έργο ανάπλασης του Μαντουδίου προχωρά με σταθερό ρυθμό!

Ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης, υπό την ηγεσία του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, βρίσκεται σε φάση υλοποίησης ενός εκτεταμένου έργου ανάπλασης στο Μαντούδι. Το έργο, που υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς, έχει ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την τόνωση της ανάπτυξης στην περιοχή.

Πρόοδος του έργου:

Σήμερα, το έργο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης, με σημαντικά τμήματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

  • Αναδιαμόρφωση κεντρικής πλατείας: Η κεντρική πλατεία του Μαντουδίου έχει ήδη αναμορφωθεί, με νέα πεζοδρομήματα, πράσινο και σύγχρονο φωτισμό.
  • Ανάπλαση παραλιακού μετώπου: Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη δημιουργία πεζόδρομου, ποδηλατοδρόμου και χώρων πρασίνου.
  • Αναβάθμιση υποδομών: Παράλληλα, υλοποιούνται εργασίες αναβάθμισης των υποδομών, όπως η ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου και η κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οφέλη για τους κατοίκους:

Το έργο ανάπλασης του Μαντουδίου αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους κατοίκους:

Συνεχίζουμε δυναμικά:

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, με αισιοδοξία και δυναμισμό, δηλώνει: “Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση του έργου ανάπλασης του Μαντουδίου. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, στην οποία οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα ζωής”.

Σχετικά Άρθρα

Μάρδας «αδειάζει» Ζωή: Η κυβέρνηση δεν συμμερίζεται τα συμπεράσματά της για το χρέος

Evripos 90FM

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα

Evripos 90FM

Σίμος Κεδίκογλου: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας”

Evripos 90FM