Πολιτική

Ερώτηση της Κατερίνα Καζάνη προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Δένδια Νικόλαο και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Στυλιανίδη Χρήστο, σχετικά με τον «ελλιμενισμό του Α/Τ Βέλος» στην Κύμη.

Η βουλευτής Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Δένδια Νικόλαο και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Στυλιανίδη Χρήστο, με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με την επίσκεψη κλιμακίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Κύμη προς διερεύνηση της πιθανότητας ελλιμενισμού του Α/Τ Βέλος»


Σε συνέχεια της ερώτησης που κατέθεσε στις 29/11/2023 σχετικά με το αίτημα για τον ελλιμενισμό του Α/Τ Βέλος στην Κύμη, η βουλευτής ζητάει να ενημερωθεί για το πόρισμα της επίσκεψης του κλιμακίου του Υπουργείου Ναυτιλίας, στις 20 Δεκεμβρίου 2023 στον λιμένα της Κύμης.
Η επίσκεψη αυτή έλαβε χώρα, μετά την κατάθεση της προαναφερθείσας ερώτησης, με σκοπό να ελεγχθεί κατά πόσον το μέρος που η Δημοτική Αρχή προτείνει, όντως ενδείκνυται για τον ελλιμενισμό του ιστορικού Α/Τ .
Ερωτώνται οι Υπουργοί:
 1. Ποιο είναι το αποτέλεσμα του πορίσματος της επίσκεψης της 20ης Δεκεμβρίου του κλιμακίου του Υπουργείου Ναυτιλίας;
2. Πότε αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα τοποθεσία ελλιμενισμού του Α/Τ/ “Βέλος”; Θα βρίσκεται το Α/Τ Βέλος στην Κύμη την 25η Μαΐου 2024, Επέτειο των 51 ετών από την Ανταρσία του 1973;

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές 2023 – Δήμος Κύμης Αλιβερίου -Δημοτική Ενότητα Αυλώνος: Τελικά αποτελέσματα και στα 13 εκλογικά τμήματα

Evripos 90FM

Σ. Κεδίκογλου: Ο αλιευτικός τουρισμός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν δυναμικό οικονομικό παράγοντα

Evripos 90FM

Σ. Κεδίκογλου: Γενναία η προσπάθεια ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας

Evripos 90FM