Πολιτική

Η απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στον Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

«Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου ότι αναλαμβάνει υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώ η ίδια «είναι άγαμη και άτεκνη».

 

Η Σοφία Ζαχαράκη ορκίστηκε χθες (28.6.2023) στη νέα κυβέρνηση και από σήμερα αναλαμβάνει ως η πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και η ίδια θέλησε να απαντήσει με λίγα λόγια πριν την είσοδό της στο υπουργείο το πρωί της Τετάρτης:

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

«Η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», πρόσθεσε η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Ζαχαράκη είναι η μία εκ των 15 γυναικών που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλκίδα ο Ν. Ανδρουλάκης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Evripos 90FM

Γρηγοράκος: Αυτοί που βάζουν θέμα Βενιζέλου διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ και μας έβαλαν στο μνημόνιο

Evripos 90FM

Μ. Χατζηγιαννάκης: Προεκλογικό πυροτέχνημα της κυβέρνησης της ΝΔ η συζήτηση για τον φράκτη στον Έβρο

Evripos 90FM