Μπορεί τα φροντιστήρια να ξεκίνησαν και να κάνουν τις πρώτες τους εγγραφές αλλά και τα πρώτα τους μαθήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο αγώνας της καθηγήτριας Αγγλικών και υποψήφιας Περιφερειακής συμβούλου Βασιλικής Ρόγκας σταματά. Ίσα ίσα με μεγαλύτερο πείσμα συνεχίζει τον αγώνα της οργώνοντας την Εύβοια ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό.
Μέσα από αυτό το ταξίδι που κάνει καθημερινά η κ. Ρόγκα σε όλη την Εύβοια γνωρίζει ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Εύβοια. Παίρνοντας εμπειρίες, ιδέες αλλά και καταγράφοντας προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όλων των περιοχών.
Ένα από τα χωριά που επισκέφτηκε πρόσφατα ήταν Μαλετιάνοι…ένα όμορφο χωριό στη Κεντρική Εύβοια που σε προδιαθέτει να το περπατήσεις και όχι μόνο!
Άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων καθώς και τα παράπονα για τα παιδιά τους που έφυγαν από το τόπο τους για εξεύρεση εργασίας και για την επιτακτική ανάγκη της διάνοιξης του κεντρικού οδικού δικτύου για λόγους πυρασφάλειας ώστε να μπορούν να περνούν τα πυροσβεστικά οχήματα αλλά γνωρίζει και υπέροχους ανθρώπους που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας.