Πολιτική

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2024 του Δήμου Χαλκιδέων.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα οικονομικού έτους 2024, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Κατά την εισήγησή της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ανέφερε ότι, το συγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου και περιλαμβάνει κυρίως, συνεχιζόμενα έργα, αλλά και καινούρια, στα οποία υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
«Το συγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου και αυτό γιατί, όπως κάναμε και το 2019, με την ανάληψη των καθηκόντων των νέων Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, θα τους επισκεφθούμε, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουν εκείνοι τα έργα που είναι προτεραιότητα σε κάθε Κοινότητα και να προβούμε στις απαραίτητες τροποποιήσεις. Είναι στη φιλοσοφία μας, οι τοπικές Κοινότητες να αποφασίζουν για τα έργα στον τόπο τους.».

Σχετικά Άρθρα

Σίμος Κεδίκογλου: «Ξεκάθαρα 800 ευρώ το μήνα για 7 χρόνια οι ρητινοπαραγωγοί»

Evripos 90FM

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «Η κυβέρνηση της ΝΔ υποβαθμίζει το νοσοκομείο Χαλκίδας και βάζει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Evripos 90FM

Υποσχέσεις και καλός «αγωγός» στη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν

Evripos 90FM