Πολιτική

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Η Τουρκία παρενόχλησε δι’ ασυρμάτου το ελικόπτερο πάνω από τον Άγιο Ευστράτιο με μήνυμα που έλεγε πως βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο
Τουρκική παρενόχληση δι’ ασυρμάτου του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβαινε στο νησί για να αποτίσει φόρο τιμής στην επέτειο τριάντα χρόνων από τον θάνατο του υποσμηναγού Σιαλμά, όταν η Τουρκία παρενόχλησε δι’ ασυρμάτου το ελικόπτερο με μήνυμα που έλεγε πως το ελικόπτερο βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο και ελέγχεται από την Άγκυρα.

 Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους προς το νησί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον υποσμηναγό.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά Άρθρα

Καταθέτει αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος Πρόταση για πρωθυπουργό Κουβέλη

Evripos 90FM

Επίσκεψη Βαγγέλη Αποστόλου στην Πυροσβεστική και το Δασαρχείο Χαλκίδας

Evripos 90FM

Πραγματοποιήθηκε ο επιτυχημένος αγώνας Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη» στη Λίμνη Ευβοίας

Evripos 90FM