Πολιτική

Νέες υποψηφιότητες με την δημοτική κίνηση “Αμεσα”

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

 

• Καραμούζης Πάνος


Ο Παναγιώτης (Πάνος) Καραμούζης(08/09/1977), είναι πατέρας τριών (3) παιδιών και κατοικεί στη Χαλκίδα. Έχει πτυχίο από το Τ.Ε.Ε. – Δομικών Έργων, Σπούδασε Management στην ΕΕΔΕ, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις στον ΑΝΤ1 MEDIALAB, είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το WrexhamGlyndwrUniversity, επίσης έχει εξειδίκευση από το Α.Π.Θ στο τομέα PublicRelations and EventManagementκαι μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζεται ως Ιατρικός Επισκέπτης, με έδρα την Χαλκίδα, ενώ προγενέστερα έχει εργαστεί από θέσεις ευθύνης,σε μεγάλες βιομηχανίες, τοπικές επιχειρήσεις και ως εργοδηγός στο ΕΥΑΓΕΣ Ίδρυμα Ιεράς Μητρόπολης – Γηροκομείο Χαλκίδας.
Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Συναφών Επαγγελμάτων Καλλυντικών (Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ) και από το 2020, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας (Σ.Ι.Ε.Φ.Α.Σ.Ε), ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται σε κοινωνικές και εργασιακές δράσεις.
Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις προσφοράς όπως το Chalkísbridgesmarathon, το Dirfysmarathon,το Santarunchalkida κ.α.
Έχει οργανώσει εκδηλώσεις και συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα μέσα από δράσεις ευάλωτες οικογένειες και κυρίως παιδιά. Μερικές ακόμα κοινωνικές του δράσεις είναι η προσφορά στην εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, η δημιουργία τράπεζας αίματος, η ίδρυση βιβλιοθήκης σε κοινωφελή ιδρύματα και η οργάνωση δωρεών σε κοινωνικούς φορείς και ΑΜΕΑ.
Αγαπά το padel,το Ποδόσφαιρο και τη Γυμναστική.Το πάθος του όμως και η προτεραιότητα του είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, για μια Χαλκίδα με ανθρώπινο παρόν και σύγχρονο μέλλον.
«Εάν η καθημερινή ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας αποτελεί μια ουσιαστική λειτουργία της πολιτικής, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Σπύρου διαμορφώνειένα πλαίσιο συνεργασίας για μια νέα Χαλκίδα, περισσότερο ανθρώπινη, με κοινωνικές ευαισθησίες που θα λειτουργεί προς όφελος των πολιτών της, προσπαθώντας να αναδείξει και να επιλύσει τα ουσιαστικά τους προβλήματα. Σε αυτόν τον αγώνα θεωρώ ότι πρέπει να κινητοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που επιθυμούν την αλλαγή, οι ενεργοί πολίτες αυτής της Πόλης, οι οποίοι έχουν ένα όραμα για τον τόπο τους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές τους προτιμήσεις. Για τους λόγους αυτούς σας καλώ όλους άμεσα να συνδιαμορφώσουμε από κοινού την επόμενη μέρα για το δήμο της Χαλκίδας ανάγοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε πολιτική πράξη, σε πολιτική ευθύνη».

• Καφαντάρης Νίκος


Ο Νίκος Καφαντάρης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα Οικονομία και Διοίκηση. Έχει διατελέσει μέλος του ΝΟΧ Χαλκίδας και μέλος της Εθνικής Ομάδας polo. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο συνδυασμό «Άμεσα», με όραμα να βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές της πόλης και να βοηθήσει τους αθλητικούς συλλόγους. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Σέρρας Κωνσταντίνος


Ο Κώστας Σέρρας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιούταν επί πολλά χρόνια με την εμπορία και εισαγωγή φορτηγών, αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στο Βασιλικό, μια περιοχή που αγαπά και μέσα από την συμμετοχή του στον συνδυασμό «Άμεσα» θέλει να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μπενέτου Βασιλική και έχουν αποκτήσει δυο γιους. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

• Λυκοτραφίτης Νίκος


Ο Νικόλαος Λυκοτραφίτης είναι Συνταξιούχος του Δημοσίου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δημητρίου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Διακατέχεται από έντονο αίσθημα εθελοντισμού συμμετέχοντας σε δράσεις του Ερυθρού Σταυρού και Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα. Πάντα τον ενδιέφερε η ενεργός συμμετοχή στα κοινά, καθώς πιστεύει ότι η δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας απαιτεί τον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των πολιτών. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

• Βούλγαρης Σπύρος

Ο Σπύρος Βούλγαρης είναι συνταξιούχος εργολάβος οικοδομών. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Φύλλων και μέλος της εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Φύλλων. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΑΡΙΓΚ και Αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Οικοδόμων. Άμεσος στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού.

• Γεωργίου Παναγιώτης


Ο Παναγιώτης Γεωργίου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος(στη Βιομηχανία τροφίμων Παπαδοπούλου).
Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρασφάλειας Φύλλων.Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ράζου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Θέλει να αλλάξει η καθημερινότητα του χωριού του με απλά και αυτονόητα πράγματα, όπως ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού, συχνή καθαριότητα και επισκευή δρόμων. Είναι κάτοικος Φύλλων.

• Μαντά Σταματία

Η Σταματία Μαντά είναι Αρχαιολόγος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Βόλου. Η επαγγελματική της ιδιότητα ήταν το κίνητρο συμμετοχής στο συνδυασμό «Άμεσα», καθώς θέλει να εστιάσει στην μελέτη και ανάδειξη των ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων της πόλης και του χωριού της. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Κατοικεί στα Φύλλα.

• Αλεξίου Σταύρος

Ο Σταύρος Αλεξίου εργαζόταν ως Μηχανολόγος – Τεχνολόγος Μηχανικός Σταθμών παραγωγής ΔΕΗ. Σπούδασε Μηχανικός Εμπορικού ναυτικού. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Ιπποβότες» και υπήρξε μέλος πολλών αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. Η αγάπη για την πόλη του, η τεχνολογική του εμπειρία σε διάφορους τομείς και η βαθιά γνώση του σε θέματα αθλητισμού και τουρισμού, εδραίωσαν την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Άμεσα» και να υπηρετήσει τις νέες ιδέες που αυτός πρεσβεύει. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Χάιτας Σωτήρης

Ο Σωτήρης Χάιτας είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Στο παρελθόνήταν μέλος της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Χαλκίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά επειδή θέλει να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης μέσα από την καθημερινότητα, δίνοντας προσοχή στην καθαριότητα και την ενίσχυση του πράσινου. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Σχετικά Άρθρα

Β. Αποστόλου από Αλιβέρι: Η Εύβοια, το “κάστρο” του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει στην χώρα μας την κυβέρνηση που χρειαζόμαστε όλοι.

Evripos 90FM

«Σπάσιμο» και «πάγωμα» των επιχειρηματικών δανείων προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Evripos 90FM

Σ.Κεδίκογλου: Κοινός στόχος η προστασία και ανάδειξη του ελληνικού μελιού

Evripos 90FM