Πολιτική

“Νέο λογότυπο για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, με τον Γεώργιο Παπανικολάου σε πρωταγωνιστικό ρόλο”

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο το νέο δηλωτικό σήμα (λογότυπο) του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, που απεικονίζει τον μεγάλο ευεργέτη της ανθρωπότητας, τον Γεώργιο Παπανικολάου, εφευρέτη του πασίγνωστου TEST PAP.

Ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Ν. Μπαράκος δήλωσε:

“Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που ο δήμος μας μπορεί να ταυτιστεί με μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα, παγκόσμια αναγνωρισμένη για όσα έχει προσφέρει μέσα από το έργο του.

Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου δεν είχε μέχρι στιγμής ένα δικό του λογότυπο και ήταν σημαντικό να αποκτήσει γιατί το λογότυπο ενός δήμου αποτελεί σημαντικό στοιχείο της επίσημης παρουσίας του και συμβάλλει στην ενίσχυση της ταυτότητας, της επικοινωνίας και της αναγνωρισιμότητας του. Και δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί άλλο από τον γιατρό Γεώργιο Ν. Παπανικολάου, καθώς εκτός από ευεργέτης ολόκληρης της ανθρωπότητας αποτελεί ίσως το σημαντικότερο πρόσωπο της ιστορίας του δήμου μας, αφού η Κύμη αποτελεί τη γενέτειρά του, εκεί βρίσκεται η οικία στην οποία γεννήθηκε και εκεί στεγάζεται τόσο το μουσείο όσο και το ινστιτούτο Παπανικολάου.

Το δηλωτικό σήμα (λογότυπο) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου σε ποικίλες ενέργειες και δράσεις, όπως:
• έγγραφα και επιστολές που αφορούν είτε εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών και τμημάτων του Δήμου, είτε αλληλογραφία με εξωτερικούς αποδέκτες,
• ενέργειες τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης,
• έντυπα και διάφορες εκδόσεις (αφίσες, προσκλήσεις, φυλλάδια κλπ),
• ιστοσελίδες του Δήμου και γενικά σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές.

Μετά την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών, ώστε να χρησιμοποιείται ως διακριτικό γνώρισμα του δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Selfie με τον Μητσοτάκη μετά από αίτημα σε… πλακάτ

Evripos 90FM

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Δεν ξεχνάμε τον Ποντιακό Ελληνισμό»

Evripos 90FM

Ο δήμαρχος Σκύρου έκανε μήνυση σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής για απειλές!

Evripos 90FM