Πολιτική

Ο Φάνης Σπανός Ομορφαίνει τον Παράδεισο της Στενής

Η Στενή, όντως, δεν είναι απλά ένα όμορφο μέρος, αλλά ένας πραγματικός παράδεισος! Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και ο παράδεισος μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφος.

Με αυτή την πεποίθηση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, ξεκίνησε και υλοποιεί ένα έργο ύψους 400.000 ευρώ, με στόχο την ανάπλαση και ανάδειξη της διαδρομής από την Κάτω έως την Άνω Στενή, φτάνοντας έως την πλατεία “Βρύσης Νταβέλη” και “Βρύσης Γιατρού”.

Το έργο υλοποιείται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και έχει ως βασική στόχευση τη βελτίωση της εμπειρίας για τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής.

Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα σας αρέσει!

Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει:

  • Αναβάθμιση του δρόμου: ασφαλτόστρωση, διαπλάτυνση όπου χρειάζεται, δημιουργία πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων.
  • Διαμόρφωση του περιβάλλοντος: φύτευση δέντρων και λουλουδιών, τοποθέτηση παγκακιών και καθισμάτων, δημιουργία σιντριβανιών και άλλων διακοσμητικών στοιχείων.
  • Βελτίωση του φωτισμού: τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας για καλύτερη ορατότητα και ασφάλεια.
  • Εγκατάσταση τουαλετών: για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
  • Προβολή της τοπικής κληρονομιάς: τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων με πληροφορίες για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Πιστεύουμε ότι το έργο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής περιοχής της Στενής και θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ακόμα πιο όμορφη και αξέχαστη εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Ανασχηματισμός, αλλά και… εκλογικά σενάρια!

Evripos 90FM

Β. Εύβοια: Ενίσχυση των Κ.Υ Ιστιαίας – Μαντουδίου – Το “ευχαριστώ” του Θ. Ζεμπίλη στον Θ. Πλεύρη

Evripos 90FM

Τάκης Θεοδωρικάκος: Να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου Σουλούκου

Evripos 90FM