Πολιτική

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός απαντά στις κριτικές για το ογκολογικό τμήμα στο Νοσοκομείο Λαμίας

spanos-1345

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που σημειώνεται στην ίδρυση και λειτουργία ογκολογικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

“Από την πρώτη στιγμή καλωσορίσαμε και περιμένουμε με ανυπομονησία τα τελευταία στάδια για την ίδρυση και λειτουργία του ογκολογικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας”, δήλωσε ο κ. Σπανός. “Η δομή αυτή θα αποτελέσει σημαντική αρωγή για χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή, προσφέροντας έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία για τον καρκίνο.”

Ακολούθως, ο κ. Σπανός αναφέρεται στη δημόσια συζήτηση που άνοιξε “ανεξήγητα μόλις προ ολίγων ημερών”, με αφορμή το ογκολογικό τμήμα της Λαμίας.

Καλεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, και άλλους αυτοδιοικητικούς της περιοχής, “να αποφεύγουν τις αρνητικές αναφορές για πράγματα που ΔΕΝ τους αφορούν”.

“Λογικές ‘να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα’ δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση και σίγουρα δεν μπορεί να έχουν ακροατήριο στην ελληνική κοινωνία”, τονίζει ο κ. Σπανός.

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει ότι “καθένας μπορεί και οφείλει να ασχοληθεί με τις διεκδικήσεις για τον τόπο του και μόνο, χωρίς συγκρίσεις και χωρίς ετεροπροσδιορισμό. Τα υπόλοιπα απλώς περισσεύουν”.

Σχετικά Άρθρα

Μετωπική Βενιζέλου με Τσίπρα μετά την πρόταση για προανακριτική

Evripos 90FM

Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ζήτησε ο πρωθυπουργός για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε – Το δέχτηκε η εταιρεία!

Evripos 90FM

Τ. Θεοδωρικάκος: «Η στάση της Κυβέρνησης είναι στάση αρχών και εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον»

Evripos 90FM