Πολιτική

Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φουντώνουν εδώ και λίγη ώρα οι φήμες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Οι εισηγήσεις στον πρωθυπουργό για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έχουν διατυπωθεί εδώ και καιρό, με αφορμή διάφορες αρρυθμίες που έχουν παρατηρηθεί σε υπουργεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου ο ανασχηματισμός δε θα είναι δομικός. Άλλωστε ο πρωθυπουργός δεν συνηθίζει τις σαρωτικές αλλαγές και επιλέξει να αλλάξει πρόσωπα που θεωρεί ότι δεν έφεραν εις πέρας με επιτυχία το έργο που τους είχε ανατεθεί. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται καταρχάς να αποχωρήσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου και τη θέση του να αναλάβει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που μέχρι σήμερα κατέχει το χαρτοφυλάκιο της Υγείας.
Εάν επιστρέψει όμως ο κ. Χρυσοχοΐδης στην Κατεχάκη, τότε μένει κενή η θέση του υπουργού Υγείας την οποία είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης που μέχρι σήμερα είναι υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Με αυτές τις κυβερνητικές καραμπόλες αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει το απαιτητικό χαρτοφυλάκιο της Εργασίας. Το πρόσωπο που προαλείφεται προκειμένου να εισέλθει στο κυβερνητικό σχήμα και να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας είναι ο μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας. Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν είχε διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης καθώς επίσης και υφυπουργός Εξωτερικών

Σχετικά Άρθρα

Αναγκαστικός Δασικός Συνεταιρισμός Κρυονερίτη: “Ο Σ. Κεδίκογλου εργάζεται για τα συμφέροντά μας” – Όλη η ανακοίνωση

Evripos 90FM

T. Θεοδωρικάκος: «Ενισχύεται η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση»

Evripos 90FM

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Σίμος Κεδίκογλου:”Ανείπωτη τραγωδία, απύθμενη θλίψη”

Evripos 90FM