Πολιτική

Σίμος Κεδίκογλου: Στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας – “Έδωσα παράταση στο πρόγραμμα αλιείας και θάλασσας” – Έργα πάνω από 600.000 ευρώ” (αποκλειστικά βίντεο)

 

Στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας βρίσκονται αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπερειφερειάρης Γ. Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος για την καθιερωμένη κοπή της πίτας. 

«Κατόπιν πρωτοβουλίας μου, δόθηκε παράταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και  Θάλασσας, στο οποίο προβλέπεται η δυνατότητα άμεσης εκκίνησης έργων εκσυγχρονισμού στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας», τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου σε δηλώσεις του κατά την κοπή της αγιοβασιλόπιτας της Διεύθυνσης Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας.

Ο Υφυπουργός αφού διέψευσε τα σενάρια περί μεταφοράς της Ιχθυόσκαλας, διαβεβαίωσε για την πρόθεση συνεργασίας ΥΠΑΑΤ και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την υλοποίηση σειράς έργων ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας

«Δεν πρόκειται να γίνει η μεταφορά της ιχθυόσκαλας», είπε και συμπλήρωσε «Από κοινού με τους κ. Σπανό και κ. Κελαϊδίτη, εργαζόμαστε για την ενίσχυση της αλιευτικής δραστηριότητας και για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου στη Λιχάδα», υπογράμμισε. Καταλήγοντας ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Ευβοίας, συνεχάρη τη Διεύθυνση για το έργο της και απεύθυνε κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις των παρευρισκόμενων:

 

Σχετικά Άρθρα

Νέο Γήπεδο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας: Στήριξη του αθλητισμού και των νέων

Evripos 90FM

Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, «παράθυρο» για νέα επιταγή ακρίβειας

Evripos 90FM

Διεγράφησαν 22 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ

Evripos 90FM