Πολιτική

Σοφία Νικολάου: Πορεύτηκα με διαφάνεια – Οσοι θέλησαν να με πλήξουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με βρουν μπροστά τους σύντομα.

Με ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ανέφερε ότι ποτέ δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, και γι΄αυτό το λόγο αρχειοθετήθηκαν αμετάκλητα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα, οι καταγγελίες σε βάρος της για τις απευθείας αναθέσεις σε προμήθειες υγειονομικού υλικού που έκανε η ΓΓΑΠ,  ήταν όλες νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

 Αναλυτικά σημειώνει:

Στις 10 Μαρτίου, κι εν μέσω μιας άθλιας επίθεσης εναντίον μου, είχα δηλώσει: «Όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου».

Έπειτα από 4 μήνες μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά όλους εκείνους που έστησαν τη σκευωρία εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
Η αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης των συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι δίκαιη κι έγινε πράξη διότι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποστήριζα από την αρχή.

Δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, όπως με κατήγγειλαν οι εθνικοί συκοφάντες. Σκόπιμα στο αρχικό, σαθρό πόρισμα, δεν έλαβαν υπόψιν έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύει ότι οι τιμές με τις οποίες έγιναν οι προμήθειες του υγειονομικού υλικού από τη ΓΓΑΠ ήταν νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα τονίζει ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των προμηθειών της ΓΓΑΠ.

Χαρακτηρίζει τέλος αβάσιμα τα δημοσιεύματα όλων εκείνων που έσπευσαν να με δικάσουν και να με καταδικάσουν, θέλοντας να με εξοντώσουν ηθικά και να με εξαφανίσουν πολιτικά.

Το τελικό πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και η πράξη αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι κόλαφος για τους μηνυτές μου, κ. Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όσους προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.
Σε όλη μου την επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία πορεύτηκα με διαφάνεια αλλά και με εδραία την πεποίθηση ότι στο τέλος πάντα νικάει το δίκαιο.

Οσοι θέλησαν να με πλήξουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με βρουν μπροστά τους σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Σίμος Κεδίκογλου: Αλιευτικά καταφύγια, μελισσοκομικά πάρκα και σφαγεία οι πρώτες προτεραιότητες

Evripos 90FM

Στις 19:00 ο Μητσοτάκης ανακοινώνει το σχέδιο για τις μειώσεις στο ρεύμα – Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Evripos 90FM

Χρηματοδότηση 3 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αποκαταστάσεις ζημιών σε υποδομές της Σκύρου

Evripos 90FM