Πολιτική

Αυτοί είναι οι 3 νέοι υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης “Άμεσα”

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
 
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν
 
Παπαποστόλου Δημήτρης
 
Ο Δημήτρης Παπαποστόλου είναι Ναυπηγός Μηχανικός. Έχει εργαστεί στα γραφεία μελετών των εταιριών του Νιάρχου (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) και στο γραφείο Μελετών της ΕΑΒ. Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Χαλκιδέων και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κίνητρο της ενασχόλησης του με τα κοινά είναι η βελτίωση των συνθηκών του Δήμου μας. Είναι πατέρας 3 παιδιών και κάτοικος Αυλίδας.
 
Στράντζαλης Νίκος
 
Ο Νίκος Στράντζαλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλοχώρι – Παντείχι, όπου μένει μόνιμα με την οικογένεια του. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος τα τελευταία 20 χρόνια και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στη κοινότητα Καλοχώρι – Παντείχι, ως Αντιπρόεδρος. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος και έχει εκπαιδευτεί σε θέματα πρώτων βοηθειών. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και έχει παίξει σε τοπικά πρωταθλήματα Εύβοιας και Βοιωτίας. Ο λόγος που συμμετέχει ξανά στις επερχόμενες εκλογές είναι για να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή του και να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας, με όλες του τις δυνάμεις.
 
Δημήτρης Αθηναίος
 
Ο Δημήτρης Αθηναίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Δροσιάς. Έχει τελειώσει το τεχνικό επαγγελματικό λύκειο με κατεύθυνση «Ψύξη, θέρμανση & κλιματισμός».
Αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές, γιατί θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που έχει ως όραμα την αλλαγή και τη βελτίωση όλων των δομών μιας πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Ο Σημίτης εγκαθίσταται στη Βουλή για λόγους ασφαλείας και… εξελίξεων

Evripos 90FM

Süddeutsche Zeitung: «Δίχτυ ασφαλείας» για την Ελλάδα

Evripos 90FM

Β. Εύβοια: Παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου για την ενίσχυση των συκοπαραγωγών!

Evripos 90FM