Πολιτική

Θοδωρής Ρουμελιώτης Πρόεδρος Ξενοδόχων Β. Εύβοιας: ”Διανύουμε μια πάρα πολύ καλή περίοδο για τον τουρισμό”

 

 Για την τουριστική κίνηση στη Β. Εύβοια μίλησε στο «πρωινό ενημερωτικό Σαββατοκύριακο και την Νίκη Σμπιλίρη, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Β.Εύβοιας, και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό, Θοδωρής Ρουμελιώτης.
 Φέτος για 2η σεζόν διανύουμε μία πάρα πολύ καλή περίοδο για τον τουρισμό στην Β.Εύβοια ανέφερε στον EVRIPO 90.0 FM ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού.
 
«Η κίνηση ξεκίνησε από τα μέσα Μαΐου για τα Λουτρά της Αιδηψού, και όσο προχωράμε στην καλοκαιρινή περίοδο φτάνουμε σε πολύ καλή πληρότητα, ενώ με τις μέχρι τώρα κρατήσεις που έχουμε όλα δείχνουν ότι θα πάμε πολύ καλά μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου.»
 
«Από τα μέσα Μαΐου με τα γκρουπ από τα  τουρίστες είχαμε μία πάρα πολύ καλή κίνηση, αλλά ο μεγάλος όγκος ξεκίνησε από αρχές Ιουλίου. Οι περιοχές που δουλεύουν περισσότερο στην Βόρειο Εύβοια μέχρι τέλος Ιουνίου είναι από τα Βαλκάνια τη Σερβία, και τη Βουλγαρία, ενώ από αρχές Ιουλίου ξεκινούν να έρχονται οι Έλληνες.»
 
Όπως τονίζει σε αυτό συμβάλλει το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, με τα κίνητρα για τον επισκέπτη, να είναι πάρα πολύ καλά…έτσι ο επισκέπτης μπορεί να έρθει και να περάσει όλες τις ημέρες εντελώς δωρεάν, καθώς δεν πληρώνει στα ξενοδοχεία κα αυτό φυσικά βοηθά και στην τοπική αγορά, γιατί όσα χρήματα θέλουν να ξοδέψουν τα ξοδεύουν, για διατροφή και στα τοπικά καταστήματα και αυτό είναι πολύ μεγάλο στήριγμα για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας ανέφερε χαρακτηριστικά

 Ακούστε 

Σχετικά Άρθρα

Βαρουφάκης: Βλέπουμε την κάννη ενός όπλου

Evripos 90FM

Δρομολογείται άμεσα η ενεργοποίηση νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κάρυστος –Ραφήνα μετά από πρωτοβουλία του Σ. Κεδίκογλου

Evripos 90FM

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Υπηρετούμε την Στερεά Ελλάδα με εντιμότητα, ήθος και αίσθημα δικαιοσύνης και δεν προδίδουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας»

Evripos 90FM