Πολιτική

Βασίλης Ευθυμίου: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησε ο πρόεδρος του ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Αφού καλοσωρίσε το πρωθυπουργό και όλους τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της εστίασης Εύβοιας Βασιλης Ευθυμίου, ευχαρίστησε τον κ Τριαντόπουλο για την άψογη επικοινωνία και την υιοθέτηση των περισσότερων αιτημάτων για την βοήθεια των πληγέντων επιχειρήσεων της Βόρειας Ευβοιας. Μεγάλη έμφαση έδωσε στο οδυνηρό όπως το χαρακτήρισε κλείσιμο της 16 Νοεμβρίου αποδεικνύοντας ουσιαστικά την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ο κλάδος που απειλείται με κατάρρευση.

Αντιλαμβανόμαστε είπε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η κυβέρνηση και τα στενά δημοσιονομικά περιθώρια αλλά σαν estiasigreece ζητάμε εξορθολογισμό του κλάδου με δομικές αλλαγές με και χωρίς δημοσιονομικό κόστος. Τόνισε ότι επιτυχία της κυβέρνησης θα είναι αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνουμε όλοι να κάτσουμε στο τραπέζι του διαλόγου με ρεαλιστικές προτάσεις να βρεθούν λύσεις κερδίζοντας και οι δυο πλευρές.

Και κλείνοντας κάλεσε τον πρωθυπουργό να δεσμευτεί για μια συνάντηση με εκπροσώπους της estiasigreece αφου όπως είπε είναι η δεύτερη φορά που το ζητάει από τον ίδιο.

Σχετικά Άρθρα

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά για τις αποφάσεις των Βρυξελλών

Evripos 90FM

Τουρκία: To αμερικανικό CBS απολογήθηκε γιατί έδειξε ελληνική την Κωνσταντινούπολη

Evripos 90FM

“Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Στοχευμένες παρεμβάσεις για καλύτερους δρόμους”

Ρεβέκκα Ζιώμα