Ειδήσεις

Πράσινο, χαμόγελο και εθελοντισμός: Η Ερέτρια γράφει το μέλλον της

Μικρές παρεμβάσεις μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για την καθημερινότητα των δημοτών. Αυτό αποδεικνύει ο Δήμος Ερέτριας, ο οποίος φροντίζει με συνέπεια την αναβάθμιση του πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή.

Πρόσφατα, φυτεύτηκαν πέντε φοίνικες στο γκαζόν της παραλίας Ερέτριας, προσδίδοντας μια πιο πράσινη και όμορφη όψη στο δημοφιλή θέρετρο. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Παράλληλα, ο Δήμος Ερέτριας φρόντισε για την αναβάθμιση του κοινόχρηστου χώρου στην είσοδο του Νησιού των Ονείρων. Τα παγκάκια βάφτηκαν σε χαρούμενα χρώματα, δημιουργώντας μια όμορφη γωνιά για χαλάρωση και παιχνίδι, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους.

Χρέη ελαιοχρωματιστή ανέλαβε η Τοπική Σύμβουλος Ερέτριας Έλσα Πασχαλίδου, η οποία με την εθελοντική προσφορά της συνέβαλε στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας. Την προμήθεια και τη φύτευση των δέντρων επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Θωμάς Τσίγκας, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν το πράσινο στην Ερέτρια.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσης του Δήμου Ερέτριας για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Με μικρές παρεμβάσεις και με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ο Δήμος Ερέτριας χτίζει ένα πιο πράσινο και όμορφο μέλλον για την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται από σήμερα

Evripos 90FM

Ιαπωνία και τζιχαντιστές συμφώνησαν στην απελευθέρωση του Ιάπωνα ομήρου

Evripos 90FM

Χρονιά «αίματος» το 2011 για τη Γάζα

Evripos 90FM