Ειδήσεις

Πτώση ελικοπτέρου στη Β. Εύβοια

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Εύβοια καθώς λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (28.9.2023) έγινε γνωστό πως ένα ελικόπτερο έπεσε στη παραλία Αχλαδίου. 
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στον Evripo 90.0 fm.gr o Γιώργος Κελαϊδήτης  αντιπεριφερειαρχης Εύβοιας, ο οποίος και μεταβαίνει στην περιοχή μαζί με τον Περιφερειάρχη  Φ. Σπανό και τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.
 
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από την περιοχή Αχλάδι, το ελικόπτερο έκανε έναν περίεργο ελιγμό και στη συνέχεια άκουσαν ένα κρότο. Πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι με δύο επιβαίνοντες και θα προσγειωνόταν στον Βόλο. 
 
Ο πύργος ελέγχου έχει χάσει την επικοινωνία με το ελικόπτερο εδώ και περίπου μισή ώρα ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες εντοπισμού.
 
 

Σχετικά Άρθρα

Εξεταστική στα ΑΕΙ τέλος – Ξεκινούν απεργία οι καθηγητές

Evripos 90FM

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Τιμή εκκίνησης οι 900.000 ευρώ

Evripos 90FM

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του -Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Evripos 90FM