Ειδήσεις

Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: Νεκρός και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

 

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο χειριστής της HAF είχε εκατοντάδες ώρες πτήσης και θεωρούνταν αρκετά έμπειρος, μιας και είχε λάβει μέρος σε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αποστολών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σχετικά Άρθρα

Dentist pass: Voucher για δωρεάν εξετάσεις στον οδοντίατρο για παιδιά από 6 έως 12 ετών – Οι δικαιούχοι

Evripos 90FM

ΚΕΕΕ – Ευρωεπιμελητήρια: Προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και περιορισμένης έκτασης, το ανακοινωθέν από την ΕΕ πακέτο μέτρων αρωγής προς ΜμΕ

Evripos 90FM

“Απάτη στην Χαλκίδα! Προσοχή σε Τηλεφωνήματα από Επιτήδειους που Παρουσιάζονται ως Δημοτικοί Υπάλληλοι”

Ρεβέκκα Ζιώμα