Ειδήσεις

Ρύθμιση σε 48 δόσεις στα αναδρομικά συνταξιούχων -Μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ρύθμισης των φορολογικών υποχρεώσεων !

Μόνιμη λύση στο πρόβλημα της δυνατότητας ρύθμισης των φορολογικών υποχρεώσεων που προκύπτουν για αναδρομικά ποσά συντάξεων προηγουμένων ετών δίνουν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη διάταξη που αναμένεται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή και δίνει τη δυνατότητα στους συνταξιούχους να ρυθμίζουν το φόρο εισοδήματος και τα πρόστιμα που προκύπτουν από τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για συντάξεις που καταβάλλονται αναδρομικά, σε έως και 48 δόσεις με εισοδηματικά κριτήρια, σύμφωνα με όσα προβλέπονται για την πάγια ρύθμιση.

 

Ταυτόχρονα, η ΑΑΔΕ ανοίγει αύριο την πλατφόρμα ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να ρυθμίσουν σε έως και 48 δόσεις το φόρο εισοδήματος από τις δηλώσεις που οι συνταξιούχοι υπέβαλαν πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον βουλευτή Κ. Μπογδάνο

Evripos 90FM

Πώς έμοιαζε ο νεκρός της Αμφίπολης

Evripos 90FM

Oδηγίες προστασίας από τους σεισμούς – Τι προβλέπει το «Σχέδιο Εγκέλαδος»

Evripos 90FM