Ειδήσεις

Σίμος Κεδίκογλου στην εκδήλωση που οργάνωσαν ΔΕΕΠ Ευβοίας και ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας για τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος

Με τον αγαπημένο φίλο, συνάδελφο και συμμαχητή σε κοινούς αγώνες, Υπουργό Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, βρεθήκαμε χθες στη Χαλκίδα για την εκδήλωση που οργάνωσαν ΔΕΕΠ Ευβοίας  και ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας για τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: Στην εξαιρετική γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχα τη χαρά να συναντήσω και να ανταλλάξω απόψεις και ευχές με παλιούς και νέους φίλους-τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, τους δημάρχους Χαλκιδέων Elena Vaka και Ιστιαίας –Αιδηψού Γιάννη Κοτζιά, τους πρώην βουλευτές Εύβοιας Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο και Άγγελο Πνευματικό, τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννη Κοτρογιάννη, με τα προεδρεία των τοπικών οργανώσεων, με αυτόδιοικητικούς από όλη την Εύβοια και με μέλη της ΝΔ. 

Ευχαριστώ τους Προέδρους της ΔΕΕΠ Παναγιώτη Μάλλιο και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιάννη Μπιλάλη και όλο το ΔΣ, για τη φιλοξενία και την αφοσίωσή τους στον κοινό αγώνα. 

Εύχομαι να συνεχίσουμε δυναμικά με τον Kyriakos Mitsotakis και πάλι Πρωθυπουργό.

 

Σχετικά Άρθρα

Προσοχή: Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα τροχαίας στη Χαλκίδα – Τι να προσέξετε

Νίκη Σμπιλίρη

Γενικό Νοσοκομείο- Κ.Υ Κύμης: Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Evripos 90FM

Προς παράταση το lockdown – Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα Χριστούγεννα

Evripos 90FM