Ειδήσεις

ΣΚΑΙ – Μαρία Καράπα: Η “Γιορτή της Σαρδέλας” – Τουρισμός και North Evia Pass – Παράδοση Μελέτης Πολιτισμού Β. Εύβοιας και πλατφόρμα arogi.gov.gr

 

H δημοσιογράφος Μαρία Καράπα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα” στον ΣΚΑΙ την Κυριακή 2/10

Ο τουρισμός στην Εύβοια και η 4η φάση του  North Evia Pass, όπου ολοκληρώθηκε με τις κάρτες να γίνονται ανάρπαστες μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με τους ξενοδόχους, ήταν ο καλύτερος Αύγουστος της δεκαετίας.

Όσον αφορά την ανασυγκρότηση, παραδόθηκε η πρώτη Μελέτη που αφορά στον πολιτισμό της Βόρειας Εύβοιας υπό την επίβλεψη του Σταύρου Μπένου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ανακοίνωσε ότι o ιστότοπος arogi.gov.gr είναι σε πλήρη λειτουργία και αφορά στο σύνολο των μέτρων στήριξης που προωθεί η Κυβέρνηση στις περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Το σημαντικό είναι ότι μέσω της πλατφόρμας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση για χορήγηση της πρώτης αρωγής.

Η μεγάλη εκδήλωση στην Χαλκίδα για την γιορτή της ξακουστής σαρδέλας του Ευβοϊκού, όπου συμμετέχει ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. 

 

Σχετικά Άρθρα

Από κόσκινο προνοιακά επιδόματα

Evripos 90FM

Πάτρα: Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονου από το σχολείο του – Πήγε τουαλέτα και δεν γύρισε ποτέ

Evripos 90FM

Τέλος πιστοποιητικά από 1η Μάϊου – Τι γίνεται με μάσκες στα σχολεία και σε εσωτερικούς χώρους!

Evripos 90FM