Ειδήσεις

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης για μαθητές Γυμνασίου που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από την είδηση ότι ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11).


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανώς να οφείλεται σε χρήση ουσιών και πως ακόμη, τα παιδιά ανέφεραν ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τούς μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν πραγματοποιηθούν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων παιδιών. Φαίνεται πως ήδη λαμβάνονται και καταθέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αίθριος ο καιρός για σήμερα – Δείτε που θα φτάσει η θερμοκρασία!

Evripos 90FM

Θρίλερ στον Πύργο: Μαθητές λαμβάνουν ανατριχιαστικά μηνύματα – «Σας βλέπω και θα σας σκοτώσω»

Evripos 90FM

Κυριάκος Μητσοτάκης-Χάλκη: Βόλτα με e-πλοίο στο νέο φωτοβολταϊκό πάρκο

Evripos 90FM