Ειδήσεις

Συνάντηση ΟΕΕΕ και ΕΣΧ με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας για την αντιμετώπιση φαινομένων κλοπών και φθορών

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας, κ. Αθανάσιο Γερογιάκομο, πραγματοποίησαν την Τετάρτη η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας (ΟΕΕΕ) και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας (ΕΣΧ).

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η έξαρση των φαινομένων κλοπών και υλικών φθορών (σπασίματα τζαμαριών) σε εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας, φαινόμενα που έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο κ. Γερογιάκομος, αφού άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες των εκπροσώπων των εμπόρων, διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Διοικητή της Ασφάλειας, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση και εξάλειψη αυτών των φαινομένων.

Παράλληλα, ο κ. Γερογιάκομος αναγνώρισε το πρόβλημα έλλειψης δυναμικού που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση, γεγονός που δυσχεραίνει την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της ΟΕΕΕ και του ΕΣΧ ενημερώθηκαν επίσης για το πρόγραμμα της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο κ. Γερογιάκομος διευκρίνισε ότι η υλοποίηση του προγράμματος δεν θα λάβει χώρα εντός του τρέχοντος έτους, ενώ τόνισε ότι η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην Αστυνομική Διεύθυνση, ιδίως όσον αφορά στην διαχείριση του κέντρου της πόλης.

Στην συνάντηση την ΟΕΕΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ιωάννης Ντόκος, και τον ΕΣΧ ο Πρόεδρος, κ. Δημήτριος Βαγιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Θρίλερ στο Πήλιο! Αγνοείται ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού του Βόλου

Evripos 90FM

Χιλιάδες προσφυγές ομολογιούχων

Evripos 90FM

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε και έκλεισε η Πειραιώς λόγω της καταιγίδας

Evripos 90FM