Ειδήσεις

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα με τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

Χθες, Πέμπτη 16 Απριλίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα συναντήθηκε στο γραφείο της με τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Αντιπτέραρχο ε.α., κ. Κωνσταντίνο Καραμεσίνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα. Βάκα συνεχάρη τον κ. Καραμεσίνη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Καραμεσίνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κα. Βάκα για τις εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας, καθώς και για την ευρύτερη υποστήριξη που προσφέρει ο Δήμος στο Μουσείο.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Χαλκιδέων και του Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός από την κα. Βάκα και τον κ. Καραμεσίνη, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου, Αντιστράτηγος ε.α., κ. Ιωάννης Τζουνάκος, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Υποστράτηγος, κ. Χρήστος Λαζαρίδης και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας, Ταγματάρχης, κ. Χαράλαμπος Λέων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη βούλησή τους για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους προς όφελος της προβολής της πλούσιας στρατιωτικής ιστορίας της Ελλάδας και της ανάδειξης του ρόλου του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας ως σημαντικού πολιτιστικού πόλου της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Όταν οι… παράγκες πληρώνουν ΕΤΑΚ όσο οι πολυκατοικίες!

Evripos 90FM

Θεώρηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

Evripos 90FM

Βύρωνας: Μαφιόζικη εκτέλεση 32χρονου Αλβανού – Κρυβόταν στο Ντουμπάι

Νίκη Σμπιλίρη