Ειδήσεις

Συνελήφθη 18χρονη για ληστεία και διαρρήξεις παρέα με τη μητριά της !!!

Τρεις διαρρήξεις και μία ληστεία κατηγορούνται ότι διέπραξαν, τις τελευταίες επτά μέρες, στις Σέρρες, μία 18χρονη και η 38χρονη μητριά της, αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, αξίας 9.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών συνέλαβαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, την 18χρονη και ταυτοποίησαν τα στοιχεία της 38χρονης, ύστερα από ληστεία που φέρονται να τέλεσαν, το πρωί της Τρίτης, σε βάρος 74χρονης, την οποία απώθησαν βιαίως προκειμένου να διαφύγουν με τα κλοπιμαία, όταν εκείνη τις αντιλήφθηκε μέσα στο διαμέρισμά της.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή τους σε τρεις διαρρήξεις, κατά τα προηγούμενα 24ωρα, όλες σε διαμερίσματα (εκ των οποίων η μία σε απόπειρα). Ερευνάται τυχόν η εμπλοκή των δύο γυναικών σε παρόμοιες πράξεις.

Σχετικά Άρθρα

Market Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση τροφίμων

Evripos 90FM

Ασπρόπυργος: Μασκοφόροι ληστές έδεσαν επιχειρηματία και του πήραν 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες

Evripos 90FM

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί μόνο τη βασική σύνταξη που είναι 360 ευρώ

Evripos 90FM