Ειδήσεις

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Υπό την επιτήρηση αστυνομικών το μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή

 

 

 

Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Υπό από την διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας θα τελεσθεί την Κυριακή στην Πάτρα το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας, που έφυγαν από τη ζωή υπό συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η προληπτική και αθέατη παρουσία της ΕΛΑΣ έχει ως στόχο την προστασία των γονιών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δέχονται απειλές και εξύβριση από διάφορους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αστυνομικοί θέλουν να αποφευχθεί κάποιο ενδεχόμενο αυτοδικίας εναντίον του ζευγαριού, ενώ την ώρα του μνημοσύνου θα βρίσκονται στον ναό του Αγίου Ελευθερίου Πατρών και συνάδελφοί τους του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

 

 

Πηγή: parapolitika .gr

Σχετικά Άρθρα

“Παράθυρα” για σύνταξη από το ΙΚΑ

Evripos 90FM

Ο Δήμος Χαλκιδέων υποδέχεται τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024!

Evripos 90FM

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα ΑΕΙ ! Οι φοιτητές θα εισάγονται σε σχολές και όχι σε τμήματα !

Evripos 90FM