Ειδήσεις

Θεοφάνια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό στον Θεολόγο – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σταυρός Θεολόγος

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου, ο οποίος βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα.

Ο 22χρονος βούτηξε από τον προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος περίπου 2 μέτρων από το νερό.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό, η στάθμη του νερού δεν είναι περισσότερο από μισό μέτρο, με αποτέλεσμα πέφτοντας να χτυπήσει στα χέρια και το κεφάλι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το tvstar.gr, ο 22χρονος έπεσε στη θάλασσα με βουτιά, χωρίς να υπολογίσει πως ήταν ιδιαίτερα ρηχά.

Μετά την βουτιά σηκώθηκε, φίλησε τον σταυρό, στη συνέχεια όμως ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.

Με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις.

 

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Καιρός -Εύβοια: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές

Evripos 90FM

16χρονη καταγγέλει κακοποίηση της σε Κέντρο Θηλέων από εργαζόμενο ! Παρέμβαση από την Δόμνα Μιχαηλίδου !

Evripos 90FM

Συνέντευξη του Γερμανού οικονομολόγου, Χανς-Βέρνερ Ζιν «Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων θυσιάζεται στο όνομα του ευρώ»

Evripos 90FM