Τοπικά νέα

Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Δήμου Χαλκιδέων σε Νέα Αρτάκη και Δροσιά.

Με γιορτινή διάθεση, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και δράσεις για τα παιδιά, φωταγωγήθηκαν χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Αρτάκης και Δροσιάς, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων και με τη συμβολή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων.

Παραδοσιακοί ρυθμοί, παιδικές φωνές και λάμψη γέμισαν την κεντρική πλατεία της Δροσιάς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς και του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου «Το Εν Χαλίοις Θέατρο», οι οποίοι προσέφεραν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους και βοήθησαν τα παιδιά να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

Με πολύ κέφι, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το αναβαθμισμένο πάρκο ΚΕΓΕ, στη Νέα Αρτάκη, όπου οι δράσεις για τα παιδιά και η Χριστουγεννιάτικη αγορά, που είχαν ετοιμάσει τα σχολεία και οι τοπικοί Σύλλογοι, μετέφεραν σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα των εορτών και συνέθεσαν μια βραδιά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία.

Την αντίστροφη μέτρηση έκαναν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Καρβούνη και Χαράλαμπο Κώσταρο αντίστοιχα, την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Έλένη Αϊδίνη και  τους μικρούς παρευρισκόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στο Αλιβέρι – Κοντά σε εξοχικές κατοικίες – Δυνατοί άνεμοι στην περιοχή! (video)

Evripos 90FM

Το 1ο ΕΠΑΛ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων των υλοποιηθέντων προγραμμάτων μαθησιακής κινητικότητας Erasmus+ του σχολικού έτους 2022-2023

Evripos 90FM

Σοκ στην Ελασσόνα – Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!

Evripos 90FM