Τοπικά νέα

Δίρφυς ΑΕ: Διακρίθηκε στη διοργάνωση “Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2022”

Η εταιρεία Δίρφυς διακρίθηκε στη διοργάνωση “Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2022”. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος Δ.Σ. και κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρίας.

Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική εταιρεία εμφιάλωσης νερού που έλαβε βραβείο στην διοργάνωση.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2022, βάσει της βελτίωσης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν και άλλοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών και κυρίως οι εταιρικές στρατηγικές.

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, εφαρμόζοντας το επιχειρηματικό της πλάνο και προχώρησε σε νέα επένδυση ύψους 3 εκ. € αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα. Τα τελευταία δε χρόνια, κατάφερε να μειώσει τον υψηλό δανεισμό σε σχέση με τον κύκλο εργασιών, ενώ το 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη περίπου 30%.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και άλλων χωρών.

 

Σχετικά Άρθρα

“Έναρξη της νέας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ: Πρώτη Συνεδρίαση και Ορισμός Προτεραιοτήτων”

Evripos 90FM

Συνεχίζεται η αναβάθμιση της οδού Περικλέους Σταύρου από τον Δήμο Χαλκιδέων – Ακολουθεί η οδός Γαζέπη

Evripos 90FM

Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη καταδίκασε τις ενέργειες κάποιων να στείλουν αντιχριστιανικό μήνυμα για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της παραλίας της Χαλκίδας

Evripos 90FM