Τοπικά νέα

Ερέτρια: 23χρονη τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Προσπάθησε να αποφύγει τον βιαστή της! 

Τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο της Ερέτριας, όταν Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου στην προσπάθειά της να ξεφύγει από άνδρα που προσπάθησε να τη βιάσει. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα νωρίτερα είχε αισθανθεί ζάλη ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε εκδήλωση που είχε παρευρεθεί με φίλους της και ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου προσφέρθηκε να την βοηθήσει οδηγώντας την στο δωμάτιό του και προσπάθησε να τη βιάσει. 

Η 23χρονη γυναίκα αντιστάθηκε, βάζοντας τις φωνές προσπαθώντας κάποιος να την ακούσει και να την βοηθήσει, όπως και έγινε. Άλλος εργαζόμενος του ξενοδοχείου άκουσε τις φωνές τις κοπέλας, έσπασε την πόρτα και κατάφερε να την απελευθερώσει από τα χέρια του βιαστή της. 

Τότε η κοπέλα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου και προφανώς επειδή βρισκόταν σε σύγχυση πήδηξε απ΄το μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να φέρει σοβαρούς τραυματισμούς και να δίνει μάχη για την ζωή της. 

Η άτυχη 23χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ ο εργαζόμενος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας. 

Για τον συμβάν έχουν ήδη ενημερωθεί και οι γαλλικές αρχές. 

 

Σχετικά Άρθρα

Τσαπουρνιώτης: Αναβάλλονται τα εγκαίνια του ολιστικού ΚΕΠ στο Μαντούδι

Evripos 90FM

Χαλκίδα: Πρόγραμμα πανηγύρεως Ι.Ν Αγίου Δημητρίου

Evripos 90FM

Ληστεία σε τουριστικό γραφείο – Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και του άρπαξαν χρήματα!

Evripos 90FM