Τοπικά νέα

Εύβοια: ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας καταγγέλλει με επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας παράτυπη τοποθέτηση Διευθύντριας σε σχολείο

ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας καταγγέλλει με επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας ότι στο Δημοτικό Σχολείο της Καστέλας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων την θέση της διευθύντριας κατέλαβε εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, ενώ στο σχολείο δεν υπάρχει σταθερή δομή ειδικής αγωγής, κάτι που όπως επισημαίνουν και στις επιστολές τους  είναι παράτυπο.

Η απάντηση που εισέπραξαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας  απο την μεν διεύθυνση Ευβοίας ότι όλα έχουν γίνει όπως έπρεπε ενώ από τη δε Περιφερειακή Διεύθυνση Ελλάδας υπόσχεση πως θα εξεταστεί το θέμα.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας επανήλθε με γραπτό υπόμνημα προς τις διευθύνσεις Ευβοίας και Στερεάς Ελλάδας, καταθέτοντας μάλιστα και γνωμοδότηση της συμβούλου της ΔΟΕ.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Άξιοι συγχαρητηρίων οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας – Συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον Σύλλογο Διαβητικών Εύβοιας

Evripos 90FM

Β. Αποστόλου: Ανοχύρωτη η κλινική Covid του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Evripos 90FM

Γ. Κελαϊδίτης: 1η Ιουλίου ανοίγει ο δρόμος Στόμιο – Πλατάνα – Ανακούφιση για τους επιχειρηματίες!

Evripos 90FM