Τοπικά νέα

Λαμία – ΕΛΑΣ: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για τον αγώνα Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις στρογγυλής τράπεζας τοπικών φορέων για τις απειλές σε θάλασσες και παράκτιες περιοχές στα πλαίσια του CLLD LEADER

Evripos 90FM

Ευ. Χατζημαργαρίτης για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας!

Evripos 90FM

Χαλκίδα: Απομακρύνονται 3 περίπτερα από κεντρικούς δρόμους

Evripos 90FM