Τοπικά νέα

Ματίνα Κυριάκου: Θα δίναμε τα πάντα για 2 λεπτά ακόμα – Πληγώθηκα σαν άνθρωπος με τις δηλώσεις Πνευματικού

 

Η ”Μαμά Ματίνα” η Ματίνα Κυριάκου είναι μία γυναίκα που δεν σταματά να προσφέρει άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια η Ίδρυση του συλλόγου ”Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος” δεν ήταν επιλογή ήταν κληρονομιά που δεν μπορούσε να αποποιηθεί γιατί ήταν κάτι που ξεκίνησε ο γιος της Αλέξανδρος.

Συγχρόνως έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Αλέξανδρος: Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος», προμηθεύοντας, από τα έσοδά του, τις παιδιατρικές πτέρυγες σε όλη την Ελλάδα με μηχανήματα εύρεσης φλεβών.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς ανέφερε:

”Έχω γνωρίσει τον Σπύρο Πνευματικό από κοντά έχω τύχει σε εκδήλωση για τον μυελό τον οστών πρώτα μίλησε εκείνος και ήταν πάρα πολύ όμορφη η ομιλία του με συγκίνησε , και μετά μίλησα εγώ όταν τελείωσα ήρθε μου έπιασε το χέρι, είχε βουρκώσει και μου λέει κορίτσι μου έχω υπάρξει σε τόσες ομιλίες πρώτη φορά κλαίω, είδα ένα άλλο πρόσωπο εγώ! Λέω την προσωπική μου εμπειρία.

Αυτό που διάβασα και άκουσα δεν συνάδουν με εκείνη την εικόνα, δηλαδή ήταν ένα σόκ ήταν τελείως άκυρη η κουβέντα με την έννοια ότι ειλικρινά κάθε λεπτό που μετράγαμε παραπάνω, όχι μέρες η μήνες δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς, έστω ένα λεπτό παραπάνω οπότε ήταν άκυρη η συγκεκριμένη κουβέντα. Θέλω να μείνω λίγο  στο συννεφάκι μου, δεν  μπορώ να πιστέψω ότι  εννοούσε αυτό που είπε.. Σαν άνθρωπος πληγώθηκα.

Πληγώθηκα γιατί μετράγαμε τα λεπτά, και θα δίναμε την περιουσία μας όλη για 2 λεπτά ακόμα, για να τον έχω 2 λεπτά ακόμα δίπλα μου οπότε είναι δύσκολα διαχειρίσιμο αυτό για έναν άνθρωπο που το έχει βιώσει να ακούσει κάτι τέτοιο.”

Ακούστε όλη την συνέντευξη

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της πλατείας Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδος

Evripos 90FM

Σ.Κεδίκογλου: Στόχος η ανάδειξη της Εύβοιας και των εμβληματικών προϊόντων της

Evripos 90FM

Ρουμελιώτης Θοδωρής: ”Τα καλοκαίρια μας είναι για να μετράμε μπάνια με τα παιδιά μας όχι να μετράμε φωτιές. Πρέπει να μπει ένα στοπ”

Evripos 90FM