Τοπικά νέα

Ματίνα Κυριάκου: ”Ας βάλουμε και φέτος έναν ηλίανθο στον κήπο των ευχών – Η αγάπη δεν κοστολογείται ”

Αποκλειστικά στο <<Πρωινό Σαββατοκύριακο στον Evripo>>  με την Νίκη Σμπιλίρη η Ματίνα Κυριάκου ιδρύτρια του συλλόγου ”Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος” ανακοίνωσε τι θα κάνουν φέτος τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον κήπο των ευχών.

Για 4η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο κήπος των ευχών όπου πέρυσι κατάφεραν να δωρίσουν ψυγειάκια σε κάθε δωμάτιο στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα.

Η Χαλκίδα έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που νοιάζονται. Στις 24 και 25 Ιουνίου από της 10 το πρωί μέχρι και της 10 το βράδυ μπορούμε να βάλουμε έναν ηλίανθο όλοι μας στον κήπο τον ευχών. ”Είτε βάλεις 1 ευρώ είτε περισσότερα δεν κοστολογείται η αγάπη εγώ το ίδιο θα το μετρήσω”. 

”Εγώ κάθε φορά σκέφτομαι πως να τους πάρω τον πόνο, γι’ αυτό και πήραμε και το μηχάνημα ανίχνευσης φλεβών. Πέρσι πήραμε τα ψυγειάκια που χρειάζονταν φέτος σκέφτηκα ότι όταν ένα παιδάκι μπαίνει μέσα σε νοσηλεία να του πάρουν αίμα, εκτός του ότι έχει το άγχος ότι η μαμά και ο μπαμπάς έμειναν έξω ο χώρος είναι κρύος, απόμακρος με 4, 5 άτομα από πάνω του. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό έτσι αποφάσισα να αγοράσουμε με τον σύλλογο οθόνες που μπαίνουν με βραχίονα στον τοίχο του εξεταστηρίου και θα συνδέονται με το αγαπημένο τους youtube όπου το παιδί θα δίνει παραγγελία πριν μπει μέσα ότι θέλει να δει. Οπότε θα ξεχαστεί και έτσι κάτι θα έχουμε καταφέρει”

Ακούστε όλη την συνέντευξη

Σχετικά Άρθρα

Β. Εύβοια: Μαθητές φύτεψαν 800 φυτά – Διοργάνωση Δασαρχείου Λίμνης

Evripos 90FM

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ : Υπεβλήθη η πρόταση στο πράσινο ταμείο Υ.Π.ΕΝ για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Κόκκινο Σπίτι έως τη Λιανή Άμμο

Evripos 90FM

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, στον Δήμο Χαλκιδέων.

Evripos 90FM