Τοπικά νέα

Μουσική συναυλία αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 στην Παραλία Αγίας Άννας

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, στην Παραλία Αγίας Άννας, στο πλαίσιο του «Μουσικού Καλοκαιριού» που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα τραγουδήσουν ο Διονύσης Τσακνής και τα “Κίτρινα Ποδήλατα”, στην Παραλία της Αγίας Άννας.

Σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»…

Το «Μουσικό Καλοκαίρι 2023», διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη των Δήμων Λαμιέων, Χαλκιδέων, Καρπενησίου, Λεβαδέων, Δελφών, Θηβαίων, Καρύστου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες συναυλίες:
 
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ», Διονύσης Τσακνής & “Κίτρινα Ποδήλατα”, στις 9μμ. στην Παραλία της Αγίας Άννας.
 
22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Φωτεινή Βελεσιώτου, στις 9μμ. στην Πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ» με τους Κώστα Τριανταφυλλίδη & Ανδριάνα Μπαμπαλή, στις 9μμ. στην Κάρυστο.

Σχετικά Άρθρα

ΝΕΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΙΑ

Evripos 90FM

Ξεκινά η αποκατάσταση της γέφυρας Γουβών στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Evripos 90FM

Τουρισμός για όλους: Επιπλέον 200.000 επιταγές τον Σεπτέμβριο

Evripos 90FM